Haine second hand Timisoara

Publicat în: October 6, 2023

Haine second hand Timisoara

Te-ai întrebat vreodată de ce majoritatea oamenilor din Timișoara sunt mereu la modă și bine îmbrăcați? După o scurtă vizită pe străzile acestui oraș, am înțeles și noi de ce! Aici vei găsi foarte multe magazine de haine second hand atent selecționate, la prețuri accesibile. Dacă încă ești reticent când vine vorba de calitatea hainelor second hand, rămâi cu noi în continuare pentru a te convinge singur că acum este la modă să te îmbraci cu haine cool de buget!

Cara Teodora

Specialist în modă

Populare

Cele mai populare magazine second hand

Descoperă cele mai populare magazine second hand și explorează-le pe fiecare în parte.

Magazin:

Hainesecond.ro

Descirere:

De ce să plătești mai mult când e la modă să economisești? Haine-second de top!

Rating:

Prețuri:

$

Magazin:

#1. M&C

Descirere:

Haine cu trecut si viitor, de calitate.

Rating:

Prețuri:

$$

Magazin:

#2. Avantaj second hand

Descirere:

Vrei, nu vrei, aici ai numai avantaje.

Rating:

Prețuri:

$

Magazin:

#3. Mark second hand

Descirere:

Micut și cochet, perfect pentru tine.

Rating:

Prețuri:

$

Magazin:

#4. Textile House

Descirere:

Printre cele mai apreciate de clienți.

Rating:

Prețuri:

$$$

Magazin:

#5. Mondial Textile

Descirere:

Nou și modern, cu haine de calitate.

Rating:

Prețuri:

$$$

Fie că vrei să economisești niște bani sau să găsești articole unice, care în mod normal nu s-ar găsi în magazinele obișnuite, magazinele second hand sunt mereu o opțiune bună. De multe ori tindem să fim reticenți din cauza calității sau poate din cauza faptului ca au mai fost purtate de altcineva înainte. Aceste probleme însă, nu ar trebui să ne îngrijoreze întrucât în magazinele bune nu vei găsi niciodată haine rupte sau murdare, datorită procesului riguros de selecție la care sunt supuse. Ce zici? Crezi că ești pregătit să afli topul magazinelor second hand din orașul tău?

magazin second hand m&c timisoara

M&C – Magazin Haine Second Hand

Magazinele M&C sunt recunoscute în mai multe orașe din țară, ca fiind magazine cu produse de calitate superioară, importante din Anglia din care poți achiziționa atât articole la bucată, cât și haine second hand en gros. Pe lângă asta, cei de la M&C au implementat și un proiect care promovează sustenabilitatea, și anume „ O nouă viață”, care te încurajează pe tine, iubitor al modei, să oferi un viitor, hainelor cu trecut. Prețurile sunt foarte mici în comparație cu magazinele obișnuite, iar calitatea este una deosebită. Nu în ultimul rând, la M&C atmosfera mereu va fi pe măsura așteptărilor, angajații ajutându-te ori de câte ori ai nevoie. Așa că, ce mai aștepți? Du-te chiar tu și convinge-te că M&C este de neegalat!

Adresa: Calea Sever Bocu 80, Timișoara

magazin second hand avantaj timisoara

Avantaj Second Hand

Avantaj Second Hand este recunoscut în Timișoara pentru personalul prietenos și gata oricând să îți sară în ajutor, dar și pentru prețurile mici și articolele diversificate. Situat într-o zona centrală și ușor accesibilă, acest magazin poate fi vizitat de luni până sâmbătă. Dacă este să ne luăm după nume, poți fi convins că de aici vei ieși numai cu avantaje, și nu vei rămâne dezamăgit nicio secundă. De la geci călduroase de iarnă de la branduri cunoscute, până la costume și rochii elegante, opțiunile sunt diversificate, atât la capitolul haine, cât și la capitolul încălțăminte. Dacă încă nu te-am convins, te sfătuim să te duci chiar tu să te convingi că Avantaj Second Hand este unul dintre cele mai bune magazine second hand din orașul tău.

Adresa: Strada Timiș 10, Timișoara

magazin second hand mark timisoara

Mark Second Hand

Magazinul Mark Second Hand este adesea lăudat de către clienții fideli pentru calitatea deosebită a produselor și pentru prețurile extrem de mici. Nu ne crezi? Ei bine, aici vei găsi geci călduroase de damă sau bărbătești la prețuri variind între 15 și 30 de lei. O afacere bună, nu-i așa? Desigur că nu trebuie să te limitezi doar la geci. Nici în categoria hainelor elegante sau a rochiilor de vară nu stăm rău, întrucât multitudinea de culori și de modele din magazin, cu siguranță te va face să te îndrăgostești de câteva articole. Iar dacă vrei să strălucești toamna aceasta, crede-ne că Mark Second Hand îți poate deveni cel mai bun prieten. Noi te încurajăm să descoperi și restul articolelor, iar cu puțin noroc, cu siguranță vei pleca cu ceva nou acasă.

Adresa: Bulevardul Cetății 25b, Timișoara

magazin second hand textile house timisoara

Textile House- Magazin Îmbrăcăminte Second Hand

Textile House are trei magazine în Timișoara în care îți va fi imposibil să te plictisești. Hainele lor sunt importate din toate țările din Europa de Vest, fiind sortate într-unul dintre cele mai moderne centre din Europa Centrală. Aici nu trebuie să îți faci griji de calitatea hainelor, căci produsele care nu întrunesc criteriile necesare pentru a fi vândute în magazin sunt trimise către reciclare, și în niciun caz nu vor ajunge pe rafturi spre comercializare. Ce îți poți dori mai mult? Pe lângă asta, prețurile foarte bune și atmosfera plăcută din magazin, te vor face să te întorci cu fiecare ocazie. Deci? Te-ai convins că Textile House poate fi prietenul tău cel mai bun când vine vorba de haine calitative la un preț super bun? 

Adresa:

Intrarea Doinei, Piață Mărăști 23-25, Timișoara

Strada Burebista 8, Timișoara

Bulevardul Republicii 7, Timișoara

magazin second hand mondial textile timisoara

Mondial Textile Second Hand

Știm, Yeezy-urile fac parte din categoria sneakersilor foarte scumpi, însă ce ne facem atunci când ne dorim și noi o pereche? Colindăm magazinele second hand pentru a-i găsi la un preț accesibil! Din fericire pentru tine, îți vom da noi un mic pont și îți vom spune să stai cu ochii în patru pe Mondial Textile Second Hand pentru că nu de puține ori am găsit încălțăminte de brand în condiții foarte bune, la prețuri incredibil de mici. Dar nu te limita aici! Dacă te înarmezi cu puțină răbdare, și în materie de îmbrăcăminte s-ar putea să rămâi surprins. Ai un eveniment important și vrei să ieși în evidență? Sau poate urmează o întâlnire de afaceri și ești în căutarea unor haine în stil office cu care să îți surprinzi șefii? Aici vei găsi absolut tot ce ai nevoie! Trebuie doar să te înarmezi cu răbdare!

Adresa: Bulevardul Republicii 1, Timișoara

Concluzie

Suntem convinși că dacă ai ajuns până aici, deja ți-ai făcut o idee despre ce magazine second hand poți vizita în Timișoara. Fie că ești un veteran convins în ale second handului sau un novice curios, mereu este loc pentru a cunoaște magazine noi. Mai mult, dacă ești curios și de magazinele din alte orașe, nu uita că avem o secțiune special dedicată pentru fiecare oraș din țară, pentru ca tu să te duci direct în cele mai calitative locații. Așa că, ce mai aștepți? Pregătește-te să strălucești toamna acesta cu cele mai frumoase și creative ținute, la cel mai mic preț!

 

Distribuie articolul

Rămâi conectat cu noutățile

Abonează-te la newsletter și descoperă cum să ai cele mai cool ținute, la cele mai mici prețuri!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale.

©2023 Hainesecond.ro - Toate drepturile rezervate.