Prețuri Avantajoase

Publicat în: October 4, 2023

Prețuri Avantajoase

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să intri într-o zi într-un magazin cu haine second hand, să vezi o bluză cu un anumit preț, iar după câteva zile prețul la aceeași bluza să scadă considerabil. Deși prețurile hainelor second hand variază de la un magazin la altul, există câteva „reguli” după care să ne ghidăm pentru a lua produsul dorit la cel mai bun preț. În acest articol îți explicăm mai pe larg de ce apar aceste schimbări de preț, când poți găsi cele mai bune articole, dar și când le poți lua la cel mai mic preț.

Cara Teodora

Specialist în modă

marfa noua second hand

Cât de des se aduce marfă nouă?

În general, marfa într-un magazin second hand se schimbă o dată pe săptămâna, însă desigur că depinde de furnizor. De cele mai multe ori, vei găși afișat pe geamurile magazinelor informații legate de marfă nouă sau de promoțiile existente. Dacă magazinul tău preferat nu are afișat aceste detalii, te încurajăm să întrebi personalul pentru detalii suplimentare, astfel încât să rămâi informat cu privire la viitoarele oportunități. 

De ce variază prețurile?

După cum ți-am povestit mai sus, marfa într-un magazin second hand se reînnoiește constant. De aceea, este foarte posibil că în ziua de marfă, magazinul să fie „suprapopulat” de articolele din săptămâna precedentă. Pentru a evita această situație, prețurile scad constant, ajungând să aibă până la 90% reducere, în ultimele zile. Dar mare atenție! Dacă îți dorești să ai o varietate mai mare de articole din care să alegi, îți recomandăm primele zile de marfă, unde oricum vei găsi prețuri mult mai accesibile decât în magazinele normale.

avantaje magazine second hand

Când găsim cele mai mici prețuri?

Dacă găsești un magazin second hand care îți place și îți doreșți să profiți la maxim, atunci te sfătuim să fii foarte atent la ziua în care se aduce marfă nouă. Prețurile cele mai mici, vor fi exact cu câteva zile înainte. De asemenea, unele magazine nu își stabilesc prețul în funcție de articol în sine, ci în funcție de numărul kilogramelor. Gândește-te doar câte haine ai putea cumpăra de un kilogram!

Putem să negociem?

Când vine vorba de negociere, depinde foarte mult de politica magazinului. Dacă o haină prezintă defecte, dar crezi că se poate repara și eșți dispus să o cumperi, atunci poți întreba angajații din magazin dacă este posibil să ți-o dea la un preț mai mic

preturi mici haine second hand

Deci…marfă nouă sau prețuri mici?

Aici depinde foarte mult de obiectivele pe care ți le setezi când vine vorba de cumpărături. Ține minte totuși, că avantajele magazinelor second hand sunt nenumărate și că aici vei găsi atât prețuri foarte mici comparativ cu alte magazine, dar și calitate foarte bună

Așadar, nu există o regulă generală atunci când vine vorba de prețurile din magazinele second hand. Depinde de tine și de cât de dispus ești să le vizitezi constant și să le explorezi pentru a profita de marfa proaspăt adusă sau de cele mai mici prețuri.

Distribuie articolul

Rămâi conectat cu noutățile

Abonează-te la newsletter și descoperă cum să ai cele mai cool ținute, la cele mai mici prețuri!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale.

©2023 Hainesecond.ro - Toate drepturile rezervate.